luni, 24 octombrie 2016

e viata, e flux, e cum vine

Ma, eu instabila sunt, dar toate femeile sunt nebune. Eu sunt si proasta, ca lucrez la greu, pierd nopti, imi fut creierul , chestiile astea pot agrava orice, creier, ficat, etc.

Eu nu cred in fericire oricum. Nici nu mai stiu cand am incetat deja sa cred in fericire.  Fericirea e ceva de moment. Ca alta nu e, doar de moment. Fericiti sunt doar cei care cred in vreo religie, isi genereaza fericire in creier sau cei indragostiti, asa da. Dar cat sa fii indragostit? un an , 2?

Am o prietena, e in sine pesimista, dar nu are incotro , trebuie sa fie optimista, nu are alta cale, pt ca are un copil , asta ii da alta perspectiva. Ea trebuie sa fie optimista. A facut facultatea de lb straine la japoneza, a fost in japonia, s-a disciplinat in mod japonez. Nu te pui cu asa ceva.  Si e un om corect, un om care moare cu tine de gat daca e ceva. Eu ma pozitionez la mijloc, intre pesimism si optimism. Daca ceva e nasol, vad ce pot face. Daca e nasol si nu am ce face, e doar nasol . Daca pot face, sunt optimista. Ma, e viata, e flux, e cum vine,  nu poti controla tot.

Gorjenii nu sunt niste oameni foarte morali, astia nu sunt corecti , nu sunt recunoscatori, nu sunt buni- decat daca le iese ceva- nu sunt binevoitori- decat daca iarasi , le iese ceva. DAR SUNT RAI CHIAR DACA NU LE IESE NIMIC.  Ideea e sa nu ai treaba cu ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu