miercuri, 7 septembrie 2016

Depinde cum privesti

Crestinismul e un amalgam de mici religii, de secte. Mitul ca Isus a inviat vine de la mitul egiptean Isis si Osiris. Niciun Isus nu a renascut, asa ceva e imposibil. Aia care au infiintat religia, pt ca Isus nu cred ca voia sa infiinteze o religie, el voia sa revitalizeze cultul ebraic, el voia sa zica, nu mai fiti cacanari si farisei, el a zis fiti oameni cu oameni. Eu cred ca Isus a fost un om misto. Dar crestinii au ajuns la nivelul sa zica daca nu esti cu noi esti impotriva noastra.

 Ernest Maftei a avut interviu cu Eugenia Voda. Si zice ea, vad ca nu purtati ochelari ce ce intampla. Si el zice, acum 10 ani de zile am simtit ca ma lasa vederea si am zis ca ma duc la doctor, si era toamna, si nevasta-mea se duce si ia niste hrean si m-a pus sa-l rad, si l-am ras si am plans atat, si din ziua aia n-am avut nevoie de ochelari

Duminica seara am nunta , plm. Nunta de fitze. Pe mofturile astea se bazeaza societatea. Nu ca i-ar face fericiti asta, dar ma rog. Cand ajung la groapa, ei au un inel in plus. Sau belciug, depinde cum privesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu