duminică, 29 mai 2016

Viitorul Romaniei

Creativitatea e pe orizontala, imaginatia e pe verticala. Poti sa fii creativ in spatiul tau orizontal, imaginatia se duce in sus. Imaginativ poate fi de exemplu Jules Verne, care a creat chestii, a fost creativ, a avut imaginatie, a creat de jos in sus, s-a dus in viitor in ceva ce nu stia. Poti sa fii creativ fara imaginatie, dar nu poti fi imaginativ fara creativ. Imaginativ e pasul urmator la creativ.

Eu am un mare respect pentru evrei, ptr cativa. Partea proasta e ca sunt ff multi evrei care conduc cumva lumea. Nu sunt antisemita dar vad chestiile astea. Se vede in publicitate, in filme. In filme daca te uiti la producator aproape toti sunt evrei. Ma bucur ptr ei ca si-au facut treaba dar s-au bagat si in Romania. Asta Ponta e evreu, pe maica-sa o cheama Naum. Noi ne-am tiganizat si ne-am evreizat gramada. Ne-au evreizat altii. Unii ne fut de jos in sus. Altii ne fut de sus in jos. Nu ma deranjeaza ca oamenii sa prospere, dar sa nu prospere pe pielea poporului. Si Ponta a fost unul dintre ei. Si Basescu si Iliescu. Iar acum kkt-ul asta de Iohannis, care e un executor al americanilor. Abia acum s-a facut o chestie de epurare a politicienilor corupti ptr un simplu motiv, ca americanii au nevoie de un sistem necorupt in fata rusilor. De asta Kovesi si cu Iohannis au fost plantati frumos tocmai ca sa faca frumos si sa rada niste politicieni, nu ptr ca americanii ar vrea sa fim un stat integru si o tara frumoasa romaneasca, ii doare in cur de Romania, de Thailanda, de Vietnam, ei vor sa aiba control asupra unui loc. Dupa ce pleaca ei, putem sa fim cat vrem noi de corupti. Noi si cu Rusia am avut o relatie ff nenorocita. Structural. Ptr ca au fost prosti rusii. Puteau sa zica, suntem toti ortodocsi, hai sa dam mana cu mana, cu Isus , cu d-astea. Dar ei voiau cucereasca. E fff ciudat ca un imperiu atat de mare sa vrea sa se mai extinda. Noi romanii avem un dinte importriva Rusiei, niciodata cand au venit incoace n-au facut un bine, au stors ceva de la noi, bine, toti au stors, ca a fost grau, aur, s-a dus in afara, de aia Imperiul Otoman s-a dezvoltat, din prostovani ca noi. E atat de multa coruptie in tara asta ca nu stii de unde sa o iei, nu ai maini indeajuns incat sa ajungi sa spui, hopa am prins-o.

Cand te gandesti ca zeci de mii de oameni au murit ptr chestia asta cu Hexi Pharma. Poate nu zeci de mii, poate sute, dar si un singur om daca murea, era la fel de rau. Si a fost un om cu buna stiinta care a facut lucrul asta, a fost un om care a vrut sa faca asta. Daca li se intampla evreilor chestia asta, spuneau ca e genocid. Daca li se intampla romanilor, da-i in pizda ma-sii. In Romania intre licee e un concurs, ceva cu Holocaustul, sa afle despre Holocaust, si daca castigi participi la o excursie in Ierusalim. Nu cred ca a fost in Romania pogrom, dar Basescu a aprobat faptul ca a existat pogrom in Romania, si culmea e ca in Romania nu a existat. Dar evreii vor sa spuna ca uite bai romanilor voi sunteti vinovati de acest lucru si trebuie sa platiti ptr asta. In Unguria au fost mai multi evrei decat in Romania si aia i-au dus la Auschwitz, in Romania se pare ca n-a fost asa ceva, i-au pus la munca eventual, in romania n-au fost lagare. Evreii sunt oameni destepti, dar nu asta e ideea, ei sunt un stat mic, marunt, care are picioare ff lungi, si da din picioarele alea in toate partile, si da si la noi. A, stai, exista Romania, ia sa cumparam niste politicieni. E ff urat sistemul, nu zic ca evreiesc, e international, Uniunea Europeana e un sistem de genul asta. Noi romanii suntem programati deja sa fim mana de lucru. Nu sa facem performanta, mana de lucru. Nu chiar subestimati indeajuns, dar mana de lucru. Am vazut zilele trecute un poster pus pe statia de autobuz in care se recrutau oameni sa mearga undeva spre Arad Oradea. Li se platea cazare, masa, tot. Numai sa mearga acolo sa presteze o chestie la o fabrica de tigla, bineinteles care nu este romaneasca. Si asta este viitorul Romaniei, oamenii sunt prostiti in continuare. Oamenii sunt prostiti in asa fel incat sa devina faptuitori ai unui singur lucru. Adica am fabrica de cauciuc, tu faci chestia asta la baza pac pac, tu esti Vasile, dupa ce trece banda urmeaza prietenul tau , Marin, care face altceva. La modul asta suntem priviti de Occident, ca mana de lucru. De aia a fost chestia asta cu tehnologia, cu telefoane mobile smartphone, tablete, sa le dea copiilor sa se uite peste youtube, sa dea cu degetele peste ele. Si atunci cand e sa intre la un liceu, nu intra la un liceu bun, intra la un liceu prost, si apoi cand iese din liceu cei mari zic, ce stii sa faci? Mai, nu prea stiu sa fac multe ca n-am priceput multe din liceul asta. Si ala zice, pai hai vino la noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu