luni, 9 noiembrie 2015

E o tara de kkt ma

Da-l dreaq pe patriarh, nu e un subiect asta, religia si papagalii nu trebuiau sa intre in discutia asta.

stiu pe cineva care l-a cunoscut din copilarie pe Oprea asta, cica era imbecilul cartierului, faceau toti misto de el. a prins pula asta cu interesul national si suge la ea.

Eu cred ca ,si daca se stinge flacara asta, focul va arde mocnit. cacatii aia au vazut ca nu suntem chiar asa de prosti, acu sufla si in iaurt. se va uita in 2 luni, o sa vezi, important e ca poporul s-a montat.

Se majoreaza salariul profesorilor cu 15%din ce bani? aici trebuie gandit.  ca eu , ca prim ministru pot face salariul de 2000 de euro la pompieri acu , sau la femeile de serviciu , din ce bani dau asta? de la noi ma, de la noi, ca pana acu.

E o tara de kkt ma , dar mie nu-mi vine sa ma car de aici. ma simt instrainata deja aici, darmite cum as fi dincolo.

Ce a fost in Colectiv e nimic fata de ce s-a intamplat 25 de ani in tara asta. sunt sute de oameni care s-au sinucis, sunt mii de oameni care au luat-o razna, nimeni nu are o contabilzare a acestor mici dezastre zilnice. de aia nu e bine sa tacem.

Asta cu 600 vs 300 nu e o mare problema, daca ar fi 600 competenti, ar fi ok. chestia asta e indusa de fostul pdl cred eu. daca te duci intr-un sat si intrebi ce e cu treaba asta, o sa-ti bagi pla in ea de tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu