joi, 19 martie 2015

Olteanul

Olteanul din 3 vorbe, din 2 te musca de cur. E intrigant, nu stie sa fie prieten cu tine decat daca are un interes de la tine. E hatru. E smecher. Olteanul vrea sa nu stiu cum, pana la urma vrea sa te faca, dar lui nu-i iese nimic. Sau daca ii iese ceva, ii iese pe termen scurt. Si mai exista chestia asta aproape metafizica, ca daca le-a iesit pe termen lung satisfactia a fost scurta, dar in timp n-au reusit decat sa fie niste oameni tristi. Si ce-i mai trist in chestia asta e ca ei nu-si cunosc tristetea asta, o indura asa pur si simplu, ei nu stiu de unde vine tristetea aia.

"Nu e panica, man" se foloseste intre hipsterii care fumeaza ceva. E penibila. Ideea care este, "nu e panica, man" este o chestie intre oamenii care au cultura de Jamaica, in care se fumeaza, si acolo s-au dus astia. Astia care au facut reclama sunt oameni de genul asta, aia care au facut reclama sunt niste pustani care consuma niste chestii acolo. S-a dus kfc intr-o zona de superficialitate si pustani prosti care au descoperit iarba, ceea ce e o prostie ptr un lant de fast food de genul asta.

O sa vezi in mall-ul din Targu Jiu un mall invadat de tarani. Taranii care nu vor sa fie tarani. Te uiti la ei si nu vezi nimic in ochii lor. E grotesc. Ei saracii nu stiu ca e grotesc, ei stiu ca este mall-ul. Invazia asta a taranilor, taran nu ca om de la tara, taranii din Targu Jiu, o sa tina putin, ca astia nu au bani sa cumpere de acolo, sunt preturi prohibitive. Prevad o mare decadere, ca nu are sens asa ceva. Nu are sens un mall in Tg Jiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu