duminică, 2 noiembrie 2014

Sunt foarte multi barbati care sunt pizda proasta

Sunt ff multi barbati in lumea asta care sunt pizda proasta. Si eu am fost la un moment dat pizda proasta, in sensul ca am incercat sa relationez cu cineva la un moment dat din jurul meu, si  am facut un fel de barfa gen uite ce face ala.

Oamenii astia, psd-ul, au facut atat de mult rau, dupa aia a venit pdl-ul care a facut la fel de mult rau, ca nu mai stii cu cine sa votezi. Trag toti de romani ca-i cred de prosti. Din toate tarile. Noi suntem vanduti deja. Noua ne trebuie ceva gen vlad tepes care sa zica futu-va-n gura de americani si futu-va-n gura de rusi, si care sa zica noi ne putem sustine singuri.

Ma, eu daca as avea o afacere mi-as plati oamenii bine si mi-as dori pentru mine un salariu ceva mai mare, pentru ca eu sunt capul care gandeste. Cand omul e platit bine si e motivat, omul ala iti aduce plus valoare, nu-si permite sa-si piarda jobul, lucreaza pana crapa acolo, ca stie ca tii la el. La romani e alta abordare. Romanul zice da-te-n ma-ta, e altul la poarta daca nu-ti convine. Patronul roman e genul de om care cumpara oameni. Se foloseste de ei. Nu ii pretuieste uman, valoarea lor e in ce fac, nu in ce sunt. Cand pleaca cate un angajat, il doare in pula, nu ii pasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu