sâmbătă, 5 aprilie 2014

Cand esti de acord cu cineva tot timpul

E ok, accepti magarii de la sefi, de la colegi, dar nu de la oameni din jurul tau pe care alegi tu sa-i cultivi, sa le cultivi prezenta.

Atunci cand esti de acord cu cineva tot timpul, nu mai e comunicare, cand te contrazici cu cineva se poate ajunge la un adevar, atunci cand vin 2 oameni cu 2 adevaruri, se poate naste un nou adevar care e mai apropiat de adevarul obiectiv.

Singurii care nu accepta critici sunt oamenii in varsta si care au trecut prin viata si cred ca stiu totul, dar poate tu ai citit mult mai multe carti decat el, si ai simtit mult mai mult decat el, si mental esti mai batran ca el.

Astia in tg jiu n-au nici o legatura cu publicitatea. Daca vezi reclama, e bazata mai mult pe vizual, printing si video, dar partea de copywriting e atat de proasta ca nu poate sa convinga pe nimeni, e cam ce face Succesul, nu au texte, nu au mesaj, nu au slogan, nu au nimic, nu au individualitate, decat daca e o firma care lucreaza cu bosch, si vin aia cu pliante cu tot. E acum o idiotenie de reclama in tg jiu  la succes, una lunga, de te doare mintea: "colaborand cu Succes dumneavoastra veti avea si mai mult succes".

Prostii nu au imaginatie dar sunt speculativi atata tot, exploateaza ceva de moment, oportunitati, nimic mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu