joi, 26 decembrie 2013

Cam asa e

Aveam un prieten, imi zicea ca maica-sa ar arunca cu bani in el daca s-ar desparti de mine. Aoleo. Da' ce i-am facut, ma? Lasa sa arunce. Acu creca-mi duce doru. Asa se intampla.

Aveam o prietena, a murit taica-su, maica-sa il boscorodea , omu incepuse sa bea vartos , a facut un accident cerebral si s-a curatat rapid. Si acu ce-l mai plange. Asa se intampla. Daca o parasea poate mai traia acu.

Aveam un gagic nebun, bine, era un inceput de nebunie, dar asta cand o ai, nu mai da inapoi. Si nebun si zodie proasta la barbati: gemeni. Barbatii gemeni sunt mai nebuni decat cei din alte zodii. Bine, la inceput l-am iubit. Apoi m-a inselat, alea. Am pierdut 7 ani din viata. Aproape. Macar m-am futat bine. Dar omul era nebun, era in secta lui bivolaru, se ruga inainte sa ne futem, astia traiesc doar ca sa futa . Bine ca nu m-a taiat si mi-a dat sangele lui dumnezeu jertfa. Am scapat. Decat ca asta, mai bine ma fut 5 minute sanatoase si traiesc fericita. Dupa ce m-a inselat, ma tot cauta. Mi-a recunoscut odata pe mess, in rarele ocazii in care am vorbit, ca sunt singura pe care a iubit-o si bla bla, ca stie ca nu mai da peste una ca mine, stiti voi, d-astea. Si nu e singurul care mi-a zis asta, mai era unul dinainte. Nu ca as fi eu nush ce, dar ei au zis-o. Bine, nici cu asta de acum nu mi-e rusine, si ma iubeste, aia e. Mi-am dorit mereu un barbat sa ma iubeasca si uite-l. Daca stii ce cauti, ai noroc. Cam asa e.

Ma chinui sa raman in Bucuresti. In Targu Jiu tot ce e publicitate, e prost facut. Bucurestiul da o sansa la toti. Daca i-a dat si asteia, lui Bianca Dragusanu. Gagica are casa de moda acum, face rochii de curve. I-as putea face o reclama buna: "barbatii spun ca femeile sunt toate curve. am creat noua gama special pentru curve. declaram anul 2014 anul curvelor". Si reclama moldoveneasca: "fashion she fashion, tot curve ramanem". Na, vine de la fashem she fashem. In Targu Jiu nu au cultura reclamei.

Ia sa va uitati la un film misto daca tot sunteti pe net acum: "Portret al luptatorului la tinerete". E vorba de rezistenta anticomunista din munti, aia care luptau inca ii mai asteptau pe americani, aveau speranta. Aia romani, nu astia de acu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu